Vi afhenter dit skrald

Vores priser

Kampagne
Pris

Mellem pakke

795 - 695 DKK pr. time

Stor pakke

1095 DKK pr. time

Lej flyttemænd

695 DKK pr. time

Storskrald

Garbage collection

Afhentning storskrald

Vi afhenter dit storskrald og kører det på genbrugsstationen. Her afskaffes storskraldet efter miljøvenlige principper. Vi rydder og fejer naturligvis grundigt efter os.

Clearing of basement

Rydning af kælder

Når du får vores hjælp til at tømme din kælder, skal du ikke bruge tid på at køre på genbrugspladsen og sortere dit affald korrekt. Det er nemt og enkelt.

Demolition

Nedrivning

Vi hjælper med afmontering og nedrivning af køkken, fliser og meget mere. Spar besværet med vores professionelle og servicemindede montør.

Ring til os

på 50 13 34 48

Send en mail

info@flytkbh.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: Døgnåbent
Lørdag - Søndag: Døgnåbent

Vores kundeanmeldelser

Jeg kan klart anbefale Mike og Tobias fra flytsjælland, de kom i en stor flyttebil. Alt blev pakket pænt og sikkert. Derudover højt humør fra holdet, så vi fik en cola efter flytningen.
customer reviews

Freja B.

5/5
Meget nem og overskuelig flytning, de holdte alle deres aftaler. Vi fik leveret flyttekasser 2 uger før selve flytningen. Vi havde fået rådgivning om nedpakning, så vi kunne beskytte vores inventar. Rigtig god oplevelse, KÆMPE stor anbefaling herfra.
customer reviews

Nicklas H.

5/5
Vi har været super tilfredse 😊😊 Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender😊 Super flinke, imødekommende og grundige flyttemænd
customer reviews

Else S.

5/5