Flytning privat

Flytning privat

Flyttefirma København

Flytkbh.dk er et flyttefirma i København, der har stor erfaring med at hjælpe private med at flytte. Gennem vores mangeårige erfaring er vi bekendt med, at det ofte er en ny og ukendt situation, hvor følelser og bekymringer nemt kan komme til at fylde.

Erfarne flyttefolk

Vores flyttefolk er professionelle og ved, hvad de har med at gøre, ligesom de har det rigtige materiel til at sikre, at din flytning går helt gnidningsfrit. Dit indbo er i trygge hænder og bliver håndteret med respekt.

Høj kvalitet

Vi har høje kvalitetskrav og en formidabel service – så står du og skal flytte, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer også gerne ud og beskæftsiger opgaven, helt gratis.

Hvorfor få professionel hjælp til privatflytning?

Flytning med hjælp fra professionelle gør hele processen meget lettere. Du kommer hurtigt langt foran med lidt professionel hjælp, da du kan få hjælp til at bære ud, pakke flyttebilen samt bære ind i din nye bolig.
Når du hyrer os som dit flyttefirma i København, kan du dermed glæde dig over at få ekstra kræfter, en stor flyttebil samt en forsikring, som dækker dit indbo.
Flytning i sig selv er normalt ikke en særlig spændende proces og kan være tidskrævende, når man skal stå for det hele selv. Men med os bliver flytningen som en leg, da vores flyttemænd er hurtige og effektive.

Flyttekasser er inkluderet i prisen

Har du før prøvet, at bunden af flyttekassen pludseligt ryger ud, fordi indholdet er for tungt eller kassen for ringe? Det sker ikke, når du får Flytkbh.dk til at hjælpe dig med at flytte.
Vi tilbyder gratis leje af kvalitetskasser som en del af prisen, da vi synes, du skal have mulighed for en optimal flytning. Vores flyttekasser er således hæftet sammen, så de bliver mere robuste, ligesom deres høje kvalitet sikrer, at dine ting i kassen er sikret i langt højere grad.
Når du flytter med os, låner vi hellere tre flyttekasser for meget ud end tre for lidt, da det betyder, at alt dit indbo kommer i sikre flyttekasser, og du derfor ikke står og mangler et par stykker. Det synes vi er god service.

Hvad koster privatflytning?

Når du benytter dig af os som dit flyttefirma i Jylland, har du mulighed for at vælge mellem forskellige pakker og løsninger. Fælles for alle løsningerne er, at de er blandt de billigste på markedet. Vi mener ikke, det skal være dyrt at få hjælp fra professionelle flyttefolk – for det er dyrt nok i forvejen at flytte fra sin gamle bolig og ind i en ny.
Vi har valgt at skrue priserne helt i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du uanset valg af pakke være helt sikker på, at du får den service, som du fortjener og forventer.
I alle vores priser er flyttemænd, alukasse med lift, brændstof, forsikring og moms inkluderet – du skal derfor ikke gå og være nervøs for, om der dukker en ekstraregning op. For det gør der ikke. Den pris vi giver dig ved et tilbud på privatflytning, er den pris, du kan regne med.

map

Vi dækker det meste af Sjælland

Vi har gjort det nemt for dig at flytte, da vi ikke kun dækker København – men også langt det meste af Sjælland! Vi elsker at hjælpe andre med at flytte og glæder os allerede til at hjælpe dig med at flytte ud af din tidligere bolig og ind i din nye.
Det er en stor fornøjelse af hjælpe andre med at flytte, og vi tilbyder bl.a. flytning følgende steder på Sjælland:
• Roskilde og Køge
• Næstved og Holmegaard
• Faxe og Store Heddinge
• Sorø og Slagelse
• Kalundborg og Jyderup
• Frederikssund og Hillerød
… Og mange andre steder på Sjælland!
Som du kan se, tilbyder vi flyttehjælp mange steder på Sjælland. Er du i tvivl om, hvorvidt vi hjælper med at flytte der, hvor du bor, er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere. Vi dækker helt sikkert også dit område – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er et effektivt og professionelt flyttefirma

Privatflytning med os er en positiv, effektiv, professionel og billig oplevelse.
Vi er et flyttefirma med stor erfaring inden for branchen og ved således, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med at flytte.
Vi gør hele tiden vores bedste for at være forudseende og ikke mindst optimere vores i forvejen høje effektivitet. Vi er derfor udrustet med udstyr, der gør os i stand til at udføre opgaven på den mest effektive og optimale måde. Vi dukker altid op ordentligt klædt på og forberedte til en privatflytning, så den går så glat som muligt.
Vores flyttefolk er desuden erfarne og er i stand til at løse eventuelle problemer, der opstår. Bruger du os får du med andre ord et flyttefirma, hvor du kan sætte dine forventninger højt.
Kontakt os gerne allerede i dag!

Ring til os

på 50 13 34 48

Send en mail

info@flytkbh.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: Døgnåbent
Lørdag - Søndag: Døgnåbent

Vores kundeanmeldelser

Jeg kan klart anbefale Mike og Tobias fra flytsjælland, de kom i en stor flyttebil. Alt blev pakket pænt og sikkert. Derudover højt humør fra holdet, så vi fik en cola efter flytningen.
customer reviews

Freja B.

5/5
Meget nem og overskuelig flytning, de holdte alle deres aftaler. Vi fik leveret flyttekasser 2 uger før selve flytningen. Vi havde fået rådgivning om nedpakning, så vi kunne beskytte vores inventar. Rigtig god oplevelse, KÆMPE stor anbefaling herfra.
customer reviews

Nicklas H.

5/5
Vi har været super tilfredse 😊😊 Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender😊 Super flinke, imødekommende og grundige flyttemænd
customer reviews

Else S.

5/5