Flytning Erhverv

Vores priser

Kampagne Pris

Opbevaring

Fra 499 DKK pr. mdr.

Juni
kampagne

Mellem pakke

895 - 636 DKK pr. time

Stor pakke

876 DKK pr. time

Lej flyttemænd

556 DKK pr. time

FLYTNING ERHVERV

Står jeres virksomhed over for at skulle flytte?

En flytning af virksomhedens inventar er tidskrævende og noget, der kræver ekspertise og god planlægning

Hvad koster det?

Vores priser starter helt nede fra 460 DKK i timen med 880 DKK i timen som den højeste pris på vores pakkeløsninger. Vi tilbyder forskellige løsninger, som er tilpasset forskellige størrelses flytninger.

Hvad er inkluderet?

Når du vælger en af vores løsninger, er du altid garanteret at have følgende med i prisen: Flyttemænd • Alukasse med lift • Brændstof • Forsikring • Flyttekasser • Ekskl. Moms

Forsikring

Med os som dit flyttefirma i København er din erhvervsflytning dækket af en god flytteforsikring, som sikrer, at du og virksomhedens inventar er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Dækker det meste af Sjælland

Ligger dit firma ikke i København, og er du derfor i tvivl om, hvorvidt du kan få vores hjælp til at flytte? Så kan du være ganske rolig – vi dækker nemlig det meste af Sjælland.

KONTAKT OS ALLEREDE IDAG

Få et uforpligtende tilbud

Vores flyttefolk er desuden udstyret med det rette materiel som sikrer, at flytningen sker hurtigt og effektivt. Det er i alles interesse, at flytningen sker så ukompliceret som muligt, hvorfor vi altid sender de flyttefolk afsted, som har størst erfaring og ekspertise inden for den opgave, du stiller.

FlytSjælland sikrer den bedste flytteoplevelse

Med en stor og professionel erfaring med erhvervsflytning, er vi de bedste til løsningen.

100%

Tilfredshed

24/7

Døgnet rundt

30.2

Tusind pakker flyttet

Sjællands flyttefirma?

Hvem er vi?

Flytkbh.dk er et flyttefirma i København, der har stor erfaring med at hjælpe private med at flytte. Gennem vores mangeårige erfaring er vi bekendt med, at det ofte er en ukendt situation, hvor følelser og bekymringer nemt kan komme til at fylde.

Hvorfor vælge os?

Erhvervflytning med os er en positiv, effektiv, professionel og billig oplevelse. Vi er et flyttefirma med stor erfaring inden for branchen og ved således, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med at flytte.

Udsnit af vores kunder

erhverv
erhverv

Ring til os

på 50 13 34 48

Send en mail

info@flytkbh.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: Døgnåbent
Lørdag - Søndag: Døgnåbent

Vores kundeanmeldelser

Jeg kan klart anbefale Mike og Tobias fra flytsjælland, de kom i en stor flyttebil. Alt blev pakket pænt og sikkert. Derudover højt humør fra holdet, så vi fik en cola efter flytningen.
customer reviews

Freja B.

5/5
Meget nem og overskuelig flytning, de holdte alle deres aftaler. Vi fik leveret flyttekasser 2 uger før selve flytningen. Vi havde fået rådgivning om nedpakning, så vi kunne beskytte vores inventar. Rigtig god oplevelse, KÆMPE stor anbefaling herfra.
customer reviews

Nicklas H.

5/5
Vi har været super tilfredse 😊😊 Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender😊 Super flinke, imødekommende og grundige flyttemænd
customer reviews

Else S.

5/5